Bose ® Solo TV Sound System 83 / 100 5. af 9
Andreas Fischer

Bose ® Solo TV Sound System Test

Med det moderne Bose® Solo TV Sound System får du leveret en utrolig gennemført soundbar, som gør hver lille lyddetalje klar, levende og virkningsfuld.

Special

  • Bose Speaker med array teknologi
  • En enkel forbindelse til TV og en til væg
  • Simpel fjernbetjening med kun fire knapper
  • Enkelt højtaler som passer ind under HDTV

Test

Introduktion

De fleste fladskærms TV kan ikke levere en ordentlig lyd med deres små indbyggede højtalere. Det kan til gengæld suppleres med denne soundbar Bose® Solo TV Sound System som giver en lyd, hvor selv den mindste detalje bemærkes.  Siden firmaet Bose® startede i 1964, har de arbejdet på den nyeste teknologi, hvilket kan opleves med denne lydbjælke. Man opnår en helt ny oplevelse med den bedste teknologi indenfor lydsystemer til dit TV, viser vores soundbar test.

Produkt kvalitet

Bose® Solo TV Sound System opnår sin gode lyd i en enkelt enhed i god, moderne kvalitet, som kan matche enhver indretningsstil. I sort, simpel udseende får du et tidsløs design i god kvalitet. Bose® har forsket i lyd og forskellige teknologier, siden de blev grundlagt, derfor er der heller ikke sparet på kvaliteten, når det kommer til lyd og højtalere. Prisen er i den dyrere ende, men kvaliteten passer dertil.

Opsætning

Bose® Solo TV Lydsystem består af enkelt enhed, så du undgår store højtalere rundt omkring i rummet. Bose® Solo Sound System kommer med tre forskellig kabler, så du kan vælge det, som passer til din opsætning. Det kommer med: digital optisk kabel, analog stereo kabel og coax digital kabel. Det kræver bare en forbindelse til dit TV og et til væggen, så man skal ikke døje med mange forvirrende ledninger. Det er derfor let at sætte op og sættes i gang hurtigt.

Brugbarhed

Nu kan alle TV-programmer og film nydes med Bose Solo TV soundbar, så du oplever en helt ny verden i dine yndlingsprogrammer. Fjernbetjeningen gør det let at lave justeringer, dog behøver du sjældent bruge den, da Bose® Solo TV sound system leverer automatiske lydjusteringer, hvor det kræves. Soundbaren fra Bose kan bruges til at skabe din helt egen hjemmebiograf med omringende lydeffekter.

Lyd

Bose® Speaker med array teknologi leverer en kraftig og intens lyd, som kan fylde hele rummet. Hver lille lyd bliver levende og opleves intens i bedste surround sound stil. Derudover undgår du via digital signalbehandling at skulle justere på lyden konstant, da det gøres automatisk ved høje reklamer eller stille scener og voldsomme eksplosioner.

Ekstra

Det kommer med tre kabler, som ikke alle skal bruges, men du kan vælge det der passer til dit TV.

Konklusion

Sound system fra Bose® Solo TV sound system ligger i den dyrere ende af soundbars, men til gengæld er der ikke sparet på kvalitet, og derfor vil du hurtig glemme prisen. Med array teknologi konkluderer sound bar tests, at du får en utrolig varieret og intens lyd.

Fakta

Produkt Bose ® Solo TV Sound System
Dimensioner 30.9 x 52.5 x 7 cm
Vægt 4,9 Kg
Tilslutninger 1 x Digital Optical, 1 x Cinch-Stereo, 1 x Digital Coaxial
Fjernbetjening ja
Ydelse 50 Watt

Alternativer

Flere Power

Philips HTL2150/12 Test
50 / 100

Flere faciliteter

Yamaha YAS-101 Test
73 / 100