LG NB3530A 88 / 100 2. af 9
Andreas Fischer

LG NB3530A Test

Lad dig ikke snyde af det minimalistiske, enkle design for med LG’s nye soundbar LG NB3530A 2.1, får du en stor og fremragende lyd.

Special

  • 300 W og 2.1 kanal
  • Separat trådløs subwoofer
  • Integreret 3D-lydprocessor
  • Bluetooth
  • Trådløs lydsynkronisering
  • Monterbar vægophæng

Test

Introduktion

Hvis du ønsker at opgradere lyden på dit TV, men ikke ønsker, at store højtalerne skal fylde din stue er LG NB3530A lydbjælken løsningen. Vores soundbar test konkluderede tydeligt, at du trods den lille størrelse får en imponerende stor lyd ud af denne enkelte og elegante soundbar fra LG. Ligesom mange foregående produkter viste NB3530A fra LG igen at imponere med at vise, at de forstår at lave produkter, som kan give en fremragende lyd uden at gå på kompromis med design.

Produkt kvalitet

Kvaliteten er i top med denne NB3530A soundbar. I den fysiske fremtoning består soundbar og subwoofer af sort plast, hvilket ved første øjekast måske ikke imponerer. Men derimod er stilen ren og minimalistisk, og soundbar kan derfor let passe ind i stuen, samt kan kombineres med forskellige stilarter og fladskærmsfjernsyn. Derudover viser den teknologiske kvalitet også at være i top gennem imponerende lyd og en utrolig intuitiv opsætning og funktion. Du får samme kvalitet, hvis ikke bedre, end du ville få ved selv det største surround sound anlæg.

Opsætning

Lydbjælken var let at installere og sætte op, og den separate trådløse subwoofer synkroniserede automatisk med soundbar. Derfor er det både rent praktisk og teknisk meget simpelt at sætte op, og det kan gøres indenfor få minutter. Via vægophænget har du også muligheden for at montere LGs soundbar på væggen, så du undgår ulemperne ved store højtalere, som du ville få ved et andet surround sound anlæg med store højtalere.

Brugbarhed

Soundbar testen viste, at systemet er meget intuitivt, samt kan man gøre alle de nødvendige indstillinger via fjernbetjeningen. Der er trådløs synkronisering af lyd gennem forbindelsen til Bluetooth, og der er derfor ingen forstyrrende kabler. Systemet kan samtidig rumme og levere andre Bluetooth aktiverede enheder til højtalerne på samme tid.

Lyd

Udover det fantastiske ved en trådløs lydsynkronisering via Bluetooth er subwooferen er utrolig kraftfuld og giver bedre lyd end andre TV, selv i højere prisklasse. Der er ni forskellige lyd indstillinger: Bass, Clear, game, night osv, hvilket giver dig muligheden for at vælge lyden, som du præcis ønsker. NB3530A kan erstatte ethvert stereoanlæg eller surroundanlæg, da lyden fylder rummet og har en fremragende lydkvalitet via DTS-HD High resolution audio.

Ekstra

Udover de nævnte features har du også mulighed for at bruge USB, Dolby Digital og kan have flere enheder koblet til på samme tid.

Konklusion

Overordnet konkluderede soundbar testen, at dette produkt er alle pengene værd. For med en imponerende, kraftig lyd fra et simpelt, lille og enkelt design, bliver man ikke nødt til at gå på kompromis med designet i stuen, men kan samtidig få alle glæderne fra selv det største surround sound system. Det kan bestemt anbefales.

Fakta

Produkt LG NB3530A
Udstilling LCD
Dimensioner 4.7 x 95 x 7.1 cm
Tilslutninger 2 x Digital Optical, 1 x 3,5 mm Jack, 1 x USB
Fjernbetjening ja
Ydelse 2x 80 Watt + 140 Watt

Alternativer

Flere Power

Samsung HW-F550 Test
83 / 100