Philips HTL2150/12 50 / 100 10. af 9
Andreas Fischer

Philips HTL2150/12 Test

Denne soundbar fra Philips giver en perfekt Virtual Surround Sound og kan tilsluttes flere af dine andre elektroniske enheder, så du kan se film, lytte til musik og spille spil med den bedste lyd men samtidig undgå store højtalere.

Special

  • Dolby Digital
  • Virtual Surround Sound
  • Ultra kompakt soundbar
  • Ekstern subwoofer
  • Kan tilsluttes TV, DVD-afspillere, MP3, PC, iPhones mm.

Test

Introduktion

Ifølge soundbar test behøver du ikke store højtalere, der fylder i stuen for at opnå en rig, kraftfuld surround sound. Med en HTL2150/12 soundbar og subwoofer kan man fuldstændig tranformere lyden, der kommer ud af fjernsynet. Den vil give dig en dynamisk lyd med den rigeste bas og rumlighed. Philips viser igen deres erfaring i at skabe god kvalitet, der ikke skuffer.

Produkt kvalitet

Designet er enkelt og smalt, så lydbjælken kan passe under dit TV uden at forstyrre indretningen. Samtidig vil det enkelte design gøre, at den passer til designet af alle fladskærmsfjernsyn. Desuden lever den op til de bedste lydkvalitet standarder med Dolby Digital og gennem subwooferen bliver lyden mere spændende og virkelig. Især bassen giver en lydkvalitet dit TV aldrig ville kunne give dig. Med indbyggede højtalere og subwoofer får du en genial lydoplevelse.

Opsætning

Soundbaren fra Philips er smal, så den passer ind lige under dit TV. Tilslutninger bagpå er digital optisk indgang,  digital koaksial indgang, subwoofer udgang og AUX indgang, men du behøver blot et kabelindgang for at sætte den op. Det vil ikke tage dig lang til at sætte den op og koble den på de ting, som du ønsker at lytte til. Samtidig er der stik til dine andre elektroniske enheder, så det er simpelt at koble dem på soundbaren.

Brugbarhed

Philips HTL2150/12 kan bruges med TV, spilkonsoller, DVD-afspillere mm. Du kan tilføje en ny lyd til dine film og spil, som du aldrig har oplevet før. Gennem soundbaren kan du også lytte til dit yndlingsmusik fra din iPhone Ipod, PC eller MP3. Du skal bare tilslutte enheden til lydindgangsstikket, og du kan starte med at nyde dine sange.

Lyd

HTL2150/12  består af avancerede rumlige algoritmer, som gør, at du får en kraftfuld surround sound som skaber troværdige og virkelige lyde. Soundbaren fra Philips består af et system på under fem højtalere, men soundbar test viser, at lyden kan fylde rummet som selv det bedste surround sound system med kæmpe højtalere. Lyden virker realistisk via det Dolby Digital som lever op til de bedste lydstandarder inden for den digitale verden. Der er diskant- og basregulering som kan hjælpe dig med at opnå lyden du ønsker.

Ekstra

Virker med andre TV end Philips.

Konklusion

Soundbar test viser en avanceret lyd, som er realistisk og kraftfuld. Den lever op til standarder af selv de bedste surround sound systemer med kæmpe højtalere, og med sit simple design passer den ind overalt. Dine favoritfilm og sange vil opleves anderledes gennem Virtual Surround sound og Dolby Digital standard.

Fakta

Produkt Philips HTL2150/12
Dimensioner 7.56 x 80 x 5.24 cm
Vægt 1,2 Kg
Tilslutninger 1 x Digital Optical, 1 x 3,5 mm Jack, 1 x Digital Coaxial
Fjernbetjening ja
Ydelse 2x 15 Watt + 30 Watt

Alternativer

Flere faciliteter

Bose ® Solo TV Sound System Test
83 / 100