Samsung HW-F350 70 / 100 8. af 9
Andreas Fischer

Samsung HW-F350 Test

Med bare en enkel ledning kan denne soundbar og subwoofer HW-F350 fra Samsung kobles op og give en god, dynamisk lyd uden det kræver tid og forvirring.

Special

  • Installation via enkel ledning
  • 3D Sound Plus
  • Passer til TV på 40 tommer og over
  • USB tilkobling mulig
  • 120W
  • 2.1 kanaler

Test

Introduktion

Sony har med omtænke skabt en soundbar og subwoofer som med let opsætning kan sætte sig i gang med at nyde den bedste surround lyd. Du slipper for store højtalere, da HW-F350 fra Sony giver en imponerende, stor lyd i et lille, flot design.

Produkt kvalitet

Kvalitet på soundbar samt subwoofer er god i et simpelt sort design. Den vil matche de fleste stuer og ikke ødelægge stilen. Derudover giver Sony dig også kvalitet rent teknisk, da subwooferen dig en gennemført genial bas lyd, som du kan mærke i hele kroppen. Sony imponerer i soundbar test både fysisk og teknisk.

Opsætning

Soundbar kommer med et audio kabel, som dog ikke altid fungerer optimalt på alle fjernsyn, selv andre Samsung produkter. Dog kan man ved brug af digital optisk kabel også bruge HW-F350 soundbar på andre TV end Samsung.  Men digital optisk kabel kommer ikke med soundbaren, så skal det derfor købes separat. Herudover er opsætningen ikke kompliceret og kan gøres hurtigt og let uden store problemer så du hurtigt kan komme i gang med at opleve den nye lyd.

Brugbarhed

Samsungs soundbar har en enkel fjernbetjening, som gør den simpel at bruge. Dog vil fjernbetjeningen ikke nødvendigvis kunne justere alle funktioner på dit TV, så du skal måske bruge fjernsynets egen fjernbetjening. Men du kan se dine favorit film og der er ingen tvivl om, at når du lytter til din musik, vil den blive levende, samt vil dine film have en bedre og avanceret lyd med ekstra god bas og klarhed. Du kan også tilkoble USB enheder.

Lyd

Der leveres en kompakt og god lydkvalitet gennem 3D Sound Plus. Især giver HW-F350 fra Samsung en dynamisk og rig baslyd. Soundbaren har desuden Smart Volumen og Lip Sync samt seks forskellige lydindstillinger, som bare gør det endnu mere spændende at bruge og opleve. Man kan virkelig tage sin TV oplevelse til det næste niveau. Man bemærker en stor forskel fra kun modtage lyd gennem fjernsynets små højtalere til at få det gennem subwooferens kraftfulde højtalere. Det kan fylde et helt rum med en intens kraft.

Ekstra

Audio features på HW-F350 matcher Dolby Digital og DTS. Soundbaren kommer med audio digital kabel, som ikke virker på alle TV, og der skal derfor suppleres med et digital optisk kabel.

Konklusion

En simpel og let opsætning med et enkelt kabel, og så kan man ellers bare starte med at nyde den gode lyd fra Samsungs HW-F350 soundbar. Soundbar testen var tilfredsstillende og viste god kvalitet til prisen. Den kan bruges på andre TV end Samsung og leverer en dynamisk lyd, hvor især bassen imponerer. Desuden i et flot design. Man kan opleve den bedste lyd fra bare to enkelte enheder. For pengene er det en god investering.

Fakta

Produkt Samsung HW-F350
Dimensioner 6.5 x 94.3 x 5.8 cm
Vægt 1,75 Kg
Tilslutninger 1 x Digital Optical, 1 x 3,5 mm Jack, 1 x USB
Fjernbetjening ja
Ydelse 120 Watt

Alternativer

Flere Power

Samsung HW-F450 Test
70 / 100

Flere faciliteter

Yamaha YAS-101 Test
73 / 100