Samsung HW-F450 70 / 100 7. af 9
Andreas Fischer

Samsung HW-F450 Test

Med denne Samsung soundbar HW-F450/EN 2.1, som kan kobles til både Samsung TV, Smartphones og Tablets via Bluetooth, får du en rig og avanceret lyd, der ikke skuffer.

Special

  • Trådløs 120W subwoofer
  • Tilslutning af USB enheder
  • Kan tilsluttes TV, Smartphone og Tablet via Bluetooth
  • Styre alle enheder tilsluttet via HDMI med fjernbetjening
  • Monterbar vægophæng

Test

Introduktion

Samsung HW-F450/EN 2.1 bringer den nye generation af surround sound uden store højtalere og udstyr, som fylder dine rum. Med denne lydbjælke kan du tilslutte dit TV, Smartphone og Tablet for at nyde en suveræn lyd i hele rummet. Designet er flot og enkelt, og den skaber en ny, imponerende lyddimension i din helt egen hjemmebiograf.

Produkt kvalitet

I sin fysisk fremtoning er HW-F450/EN 2.1 sound bar utrolig chik og elegant, og den vil ikke ødelægge stilen i din stue. Den fylder ikke meget, så man vil næsten ikke opdage, at den er der. I den teknisk kvalitet, viser soundbar testen, at der desuden intet er at klage over her heller. Der er ingen tvivl om, at denne soundbar gør enhver film, sang og spil meget bedre. Lydkvaliteten når nye dimensioner.

Opsætning

Da soundbar er trådløs med de nyeste Samsung TV, og der er trådløs forbindelse til subwooferen, undgår du rodende ledninger og kaos, når du skal sætte den op. Det er let og det meste sker af sig selv via det trådløse net. Derfor er tiden, som du skal bruge på opsætning, minimal. Soundbaren fra Samsung kan desuden være hvor som helst i rummet du ønsker. For at koble soundbaren op og starte, skal man dog købe nogle digital og HDMI kabler, da de ikke leveres med.

Brugbarhed

Hvad gør brugen af HW-F450/EN 2.1 fra Samsung endnu lettere er, at man kan bruge én fjernbetjening, så du ikke kan døje med flere på én gang. Da du kan tilslutte Smartphones og TV, kan du se dine yndlingsfilm men også høre sange på din telefon på helt nye niveauer. Du kan også tilkoble USB enheder.

Lyd

Der er seks forskellige lydindstillinger: Sports, Game, Cinema mm., som kan hjælpe dig med at opnå den bedste lyd afhængig af hvad du ser. Samsung HW-F450/EN 2.1 kan fylde et medium til stort rum, og du vil ikke blive skuffet. Du får en utrolig dyb bas, og soundbaren giver en klar, ren lyd. Hvis lyden på dit TV på nuværende tidspunkt er skuffende, vil du især nyde godt af denne soundbar, da den uden tvivl skaber en ny lyddimension med sit 3D Sound Plus teknologi.

Ekstra

For prisen er dette et godt køb. Hvis dit TV ikke er nyere udgaver af Samsung, skal du eventuelt tilslutte med et kabel. Der er tilhørende vægophæng, hvilket igen giver dig mere frihed ved opsætning.

Konklusion

Soundbar testen af HW-F450 2.1 fra Samsung gav et godt resultat med en stor, raffineret lyd fra alle de tilsluttede enheder. Dine film og yndlingssange lyder fantastiske og kan fylde hele rummet. Prisen er desuden god, selvom den kræver, at du selv køber digital kabel og HDMI kabler ved siden af.

Fakta

Produkt Samsung HW-F450
Dimensioner 7 x 90.6 x 4.5 cm
Vægt 1,95 Kg
Tilslutninger 1 x Digital Optical, 1 x 3,5 mm Jack, 1 x USB
Fjernbetjening ja
Ydelse 2 x 80 Watt + 120 Watt

Alternativer

Flere Power

LG NB3530A Test
88 / 100

Flere faciliteter

Yamaha YAS-101 Test
73 / 100