Samsung HW-F550 83 / 100 3. af 9
Andreas Fischer

Samsung HW-F550 Test

Gennem en trådløs subwoofer får du den nyeste teknologi og bedste lyd med denne soundbar fra Samsung. Samtidig får du det gennem et moderne, enkelt design.

Special

  • Bluetooth til at forbinde sound bar og TV
  • Smal, sort design
  • 3D Sound Plus
  • Trådløs supersonic subwoofer
  • HDMI ARC
  • Enkelt fjernbetjening

Test

Introduktion

Denne soundbar lever op til Samsungs standarder om at levere god teknologi som ikke skuffer. For at undgå store surround sound højtalere omkring i stuen, har Samsung udviklet denne smarte lille soundbar, som ikke går på kompromis med lyden eller designet. Med tilhørende subwoofer viser soundbar test, at man får en kraftfuld, rig lyd, som man aldrig ville få fra sit almindelige TV. Der er tale om en helt ny lydoplevelse.

Produkt kvalitet

Lydbjælke og subwoofer HW-550 fra Samsung har et rent, smart og elegant look. Soundbaren er smal og simpel, så du vil ikke have svært ved at finde plads til den. Det samme gælder for den moderne, udviklet subwoofer. Og modsat store surround sound anlæg, vil den ikke bryde stilen i din stue. Samtidig er teknologien den nyeste på markedet, og der er ikke sparet på noget for at tilbyde dig med bedste kvalitet gennem 3D Sound Plus og supersonic subwoofer. 

Opsætning

Med Samsung soundbar kommer den trådløse subwoofer, som betyder, at du kan placere den præcis, hvor du ønsker i stuen får at få den bedste lyd. Du forbinder let dit TV ved din HW-F550 sound bar via Bluetooth for at opnå en bedre lyd gennem Soundshare. Opsætningen vil ikke tage mange minutter, så det gælder bare om at undersøge, hvor subwooferen giver den bedste lyd i din stue.

Brugbarhed

Det hele kan betjenes med en enkelt fjernbetjening til både styre TV og soundbar. Via forbindelse til Bluetooth og HDMI, kan du simultant ændre lyd på dit TV og din soundbar. Du kan afspille film, som soundbar test konkluderer, giver en omringende lyd, så du føler, at du har din egen hjemmebiograf uden store højtalere omkring i stuen. Film har aldrig lydt bedre.

Lyd

Via 3D Sound Plus får du den bedste lyd kvalitet, som forbinder ny dybdegående 3D lyd og horisontal surround sound. Det er en kombination af de nyeste teknologier indenfor lyd, og du vil bemærke forskellen med det samme. Subwooferen leverer en dynamisk, rumfyldende bas, som gør dine film og TV-programmer levende og medrivende. Hver eneste lyddetalje bliver levende, og du kan høre ting, som du aldrig ville have bemærket med dit eget TV.

Ekstra

Samsung HW-F550 er mere avanceret, praktisk og udviklet udgave end Samsung HW-F350 soundbar.

Konklusion

Der er ingen tvivl om, at du får den nyeste teknologi med soundbar HW-F550, hvor den nyeste lydteknologi leveres i en smart og moderne indpakning. I soundbar testen viste produktet, at det var en let opsætning og installering via Bluetooth. Det er bestemt et produkt, der lever op til de nyeste standarder.

Fakta

Produkt Samsung HW-F550
Dimensioner 64.5 x 94.3 x 55.3 cm
Vægt 1,86 Kg
Tilslutninger 1 x Digital Optical, 1 x 3,5 mm Jack, 1 x HDMI
Fjernbetjening ja
Ydelse 2x 80 Watt + 150 Watt

Alternativer

Flere faciliteter

Sonos Playbar Test
93 / 100