Sonos Playbar 93 / 100 1. af 9
Andreas Fischer

Sonos Playbar Test

Et design med ni højtalere og HiFi sound viser, at Sonos PLAYBAR er en af de bedste soundbars på markedet. I et simpelt design får du avanceret, klar lyd.

Special

  • Stream alt musik du ønsker trådløst
  • Trådløs højtalere
  • Enkelt kabel opsætning
  • Fleksibel placering og orientering
  • Virker med alle fjernbetjeninger

Test

Introduktion

Ofte kan dit HD TV levere en smuk oplevelse gennem imponerende billeder, dog lakker det langt bagud, når man kommer til lyden. Vores soundbar test viser, at soundbar Sonos PLAYBAR kan levere den lyd, som selv det bedste HDTV kun kan drømme om. Den kan fylde hvert et rum med en episk og realistisk lyd, men gennem et simpelt, raffineret design, så du undgår grimme højtalere, som du får med de fleste surround sound anlæg.

Produkt kvalitet

Sonos giver dig en super moderne, simpel PLAYBAR soundbar, som ikke vil genere designet i din stue. Bare ved at se på den, bliver du klar over, at kvaliteten er i top. Og med Sonos soundbars ni indbyggede højtalere er der heller ikke sparet på kvaliteten, når det kommer til lyden og teknikken. Du får en renere og unik lyd, som du ikke vil få andre steder. Det er en kvalitet, der er en af markedets bedste.

Opsætning

Den er utrolig let at opsætte, da du bare skal tilslutte soundbar med dit tv gennem et digital optisk stik, sætte strømstikket i væggen, og derefter kan den afspille alt der er tilsluttet dit TV. Gennem det trådløse design kan du også placere Sonos afspillere andre steder i dit hjem for at ekspandere musikken i hele huset.

Brugbarhed

Du kan lytte til dit eget iTunes bibliotek eller høre musik fra alverdens radiostationer.  Du kan bruge din nuværende fjernbetjening til at styre Sonos soundbar, og du kan samtidig downloade app’en Sonos Controller App til din smartphone, tablet eller computer, så du kan streame al den musik, du ønsker. Den kan afspille alt, der er tilkoblet dit TV såsom kabel, videospil, Blue-Ray afspiller mm. Du kan bruge PLAYBAR fra Sonos alene, eller du kan fylde alle dine rum med Sonos afspillere, og du kan spille forskellige sange eller endda den samme på samme tid i forskellige rum.

Lyd

Vores soundbar test viser, at du får en kraftfuld HiFi surround lyd med denne PLAYBAR soundbar. Akustikken bliver som at sidde i din egen hjemmebiograf og kan fylde et helt rum. Den består af et design af ni højtalere, så du får en enorm rig og detaljeret lyd til TV, web, Spil og film. Det handler ikke om en højere lyd, det handler om en klarere, mere avanceret lyd.

Ekstra

Sonos PLAYBAR soundbar virker med dit TV’s fjernbetjening, selvom dit TV ikke er tændt.

Konklusion

Trods Sonos PLAYBAR soundbar ligger i den dyrere ende på prisskalaen, vil du hurtigt glemme prisen, når du først kommer i gang med at lytte til musik og dine yndlingsfilm gennem dette system. Du får en klarere og mere avanceret lyd, som selv det bedste HDTV ikke kan levere. Derfor er Sonos PLAYBAR et perfekt supplement til dit TVs flotte HD billede.

Fakta

Produkt Sonos Playbar
Dimensioner 14 x 90 x 8.5 cm
Vægt 5,4 Kg
Tilslutninger 1 x Digital Optical, 1 x LAN Ethernet
Fjernbetjening nej
Ydelse

Alternativer

Flere Power

Yamaha YAS-101 Test
73 / 100