Sony HT-CT60 67 / 100 9. af 9
Andreas Fischer

Sony HT-CT60 Test

I et raffineret design får du denne Sony HT-CT60 2.1 soundbar og subwoofer, som giver en dynamisk, dyb surround sound, hvor du virkelig føler du er i ét med filmen.

Special

  • Minimalistisk, elegant design
  • Kraftfuld lyd med subwoofer
  • Virtuel surround sound
  • Rumfyldende lyd

Test

Introduktion

Med denne soundbar HT-CT60 2.1 fra Sony får du en biograflignende lyd, som fylder hele rummet og giver dig en fornemmelse af at være en del af filmen. Ikke mindst er lyden dynamisk og avanceret, men samtidig leveres den gennem et chik, flot design. Det vil sige, at du sagtens kan købe Sonys soundbar uden den forstyrrer i indretningen i selv den mest elegante stue. Derudover viser soundbar test, at dette produkt fra Sony virkelig lever op til standarden med en god kvalitet til prisen.

Opsætning

Subwoofer tilsluttes via kabel, som kommer med, når du køber HT-CT60 2.1 soundbaren fra Sony. Dette betyder, at de to enheder skal placeres tæt ved hinanden, så de kan tilsluttes. Opsætningen både fysisk og teknisk er ikke umiddelbar tidskrævende, og den burde kunne klares af de fleste på minimal tid.

Produkt kvalitet

Soundbar HT-CT60 2.1 består af sort aluminium og er enkel i et design, og kan derfor passe ind overalt. Lydkvaliteten er kraftig og leverer en fyldig bas. Dertil kommer en genial klarhed i lyden, som du ifølge soundbar test ikke kan undgå at bemærke. Sammenlignet med prisen, er kvaliteten virkelig god og forbedrer ethvert TV, både når du vil lytte til musik og se film mm.

Brugbarhed

Fjernbetjeningen er gennemskuelig og let at betjene og kan samtidig betjene andre Sony produkter. Sony HT-CT60 2.1 er enkelt og ligetil og kræver ikke mange overvejelser. Den er perfekt, når du vil se dine yndlingsfilm og have den samme oplevelse som i biografen. Især film som kræver stor lyd som Avatar og diverse musicals vil sende dig bagover af begejstring.

Lyd

Sony soundbars virtuelle surround sound giver dig en fornemmelse af, at lyden udvikler dig rundt om dig. Du kan sammenligne lyden med at se film i biografen. Les Miserables har aldrig lydt så god derhjemme. Baseffekten er utrolig god, især ved film, og den kan desuden justeres efter ønske meget simpelt og enkelt med fjernbetjeningen. Enhver lyd du oplever fra bileksplosioner til råbende forsamlinger giver en kuldegysende effekt, da det mærkes som om at sker lige ved siden af dig.

Ekstra

HT-CT60 2.1 soundbar skal tilsluttes via ledninger modsat Sonys anden soundbar. Fjernbetjeningen kommer med 1xCR2025 batteri, som er installeret.

Konklusion

Især scorer HT-CT60 2.1 soundbar højt i vores soundbar test, når vi vurderer produkt i forhold til pris.  Man mister nemlig ikke mister en formue på denne soundbar, og derfor er det næsten umuligt at blive skuffet over effekten denne soundbar giver dit TV. Dertil kommer, at designet er flot og ikke forstyrrer i selv de mest stilrene stuer. Derfor findes der ikke meget at klage over.

Fakta

Produkt Sony HT-CT60
Dimensioner 7 x 94 x 8.3 cm
Vægt 8 Kg
Tilslutninger 1 x Digital Optical, 1 x Digital Coaxial
Fjernbetjening ja
Ydelse 60 Watt

Alternativer

Flere faciliteter

Yamaha YAS-101 Test
73 / 100