Yamaha YAS-101 73 / 100 6. af 9
Andreas Fischer

Yamaha YAS-101 Test

Soundbar YAS101 som enkelt enheds surround sound system med indbygget, kraftfuld subwoofer, giver dig en god, rig oplevelse med imponerende lyd og mange funktioner som er lette at navigere i.

Special

  • Integreret subwoofer
  • UniVolume
  • Air Surround Xtreme
  • Audio Delay Control
  • Clear Voice
  • Monterbar vægophæng

Test

Introduktion

Med dette integrerede system, hvor subwoofer er en del af soundbaren får du et unikt, moderne design med en meget simpel opsætning. Yamaha forstår den nyeste teknologi, og sound test viser, at der derfor er imponerende kvalitet på både lyd og design i denne powerfulde YAS101bl lydbjælke. Den er let at bruge, og de forskellige funktioner såsom UniVolume og Audio Delay Control imponerer enhver bruger.

Produkt kvalitet

Yamahas soundbar er visuel flot med en klar, glansfuld sort front og top. Den skaber en elegant sammenhæng til de fleste nye fladskærms TV. Teknisk set er kvaliteten også imponerende med god lyd, som Yamaha som altid har genial forstand på. Da subwooferen er indbygget i soundbaren, får man en enkelt enhed, som kan producere en rig lyd, der kan fylde hele rummet.

Opsætning

Da subwooferen er indbygget, skal du ikke døje med flere forskellige enheder, så den passer ind i selv de mindste hjørner. Soundbar YAS101bl kan eventuelt placeres lige under fjernsyet uden at skabe rod. Derudover kommer soundbaren også med monterbar vægophæng, hvilket kan gøre opsætning endnu lettere. Soundbaren kan du tilslutte dit TV på to måder, enten tilkoble hver enhed enkeltvis eller med et digital optisk kabel. Opsætningen er simpel og ligetil.

Brugbarhed

Med Yamahas soundbar kan du se dine yndlingsprogrammer og film med avanceret og stor lyd. Fjernbetjeningen består af et simpelt design og ikke for mange knapper, derfor er den ikke indviklet at bruge. Desuden kan den overtage de samme funktioner som din normale fjernbetjening, så du undgår flere på én gang. Desuden, selv hvis soundbaren blokerer for dit TV’s fjernbetjeningskontrol, kan fjernbetjeningen via indbygget IR-kontrol bag på soundbaren sende signal til dit fjernsyn.

Lyd

UniVolume forsikrer en konsistent lyd mellem forskellige kanaler, programmer, reklamer, så du undgår at lede efter fjernbetjeningen hver gang. Derudover sørger Clear Voice for en gennemgående klar audio i både dialoger og overordnet baggrundslyd på dine programmer og film. Selvom subwooferen er indbygget i YAS101bl, får du alligevel en kraftfuld lyd med god bas. Der er forskellige funktioner, hvor du kan indstille bassen og andre lyddetaljer.

Ekstra

Da der eksisterer et stik til en ekstra subwoofer, kan du via dette opnå endnu bedre lyd med din YAS101bl soundbar. Prisen er god og Yamahas soundbar passer til forskellige surround sound formater som Dolby Digital og DTS Digital surround.

Konklusion

Alt i alt er soundbar YAS101bl et godt køb til prisen, da lyden er imponerende. Derudover er det utrolig praktisk, at soundbaren består af indbygget subwoofer, hvilket virkelig gør det lettere at få plads til den i stuen. De forskellige lydindstillinger er imponerende og lette at navigere i.

Fakta

Produkt Yamaha YAS-101
Dimensioner 10.7 x 89 x 12.1 cm
Vægt 4,2 Kg
Tilslutninger 2 x Digital Optical, 1 x Digital Coaxial
Fjernbetjening ja
Ydelse 120 Watt

Alternativer

Flere Power

Samsung HW-F450 Test
70 / 100

Flere faciliteter

Samsung HW-F550 Test
83 / 100